Trampolin aktiviteter i odense

Trampolin aktiviteter i odense

Aktiviteter i odense
Billedet er lånt fra deres hjemmeside

Der findes mange gode aktiviteter i Odenseog sjove ting i Odense, men det vigtigste for os her på siden er, findes der nogen trampolin aktiviteter i Odense? Det satte vi os naturligvis til at undersøge og kan heldigvis sige at det gør der. Stedet hedder Jumping Fun og ligger lige midt i Odense by, helt præcist på Edisonsvej 9-11, 5000 Odense C. Det er virkelig et imponerende sted. Deres åbningstider gør også at alle har mulighed for at benytte sig af Jumping Fun, de har nemlig åbnet alle ugens dage, helt præcist: Mandag til Torsdag : 13:30 til 21:00, Fredag : 12:30 til 21:00 samt Lørdag og Søndag : 08:30 til 21:00.

Udover de almindelig åbningstider holder de også speciel events på særlige dage, disse kan ses på deres hjemmeside: Jumping Fun og er bestemt værd at overveje, der kommer mange forskellige så hold øje, for der er helt sikkert nogen af dem som lige passer til jer! Ydermere tilbyder de også Holdtimer, altså timer for folk med specielle interresser, det være sig lige fra Fitness til Parkour og mere almindelige springhold, noget de virkelig har fået succes med, det tiltrækker mange mennesker.

Stedet har mange forskellige typer af trampoliner, lige et sted for nørder som os, da vi besøgte det var vi helt begejstret over de mange forskellige variationer af trampoliner og måden de havde sat det hele op på, det fungere virkelig godt, og viser hvor meget sjov man kan få ud af trampoliner, ikke kun store steder som dette (over 2000m2 råder stedet over) men også hjemme i baghaven hvis man er opfindsom og kreativ!

Vi ville gerne skriv lidt om deres priser, men de spænder vidt alt efter hvad man ønsker, så dette er nok også nemmere at se på deres hjemmeside, men per time ligger det cirka på 85 kroner, sådan generelt set, men check det ud på hjemmesiden hvis der er interresse. Jumping Fun har desuden en lille Cafe hvor der serveres drikkevarer og forskellige mad, ikke gourmet mad, men ganske almindelige fast food mad, så sulten kan man også få stillet hos dem!

Du kan booke tider til hold, events eller andet på hjemmesiden, blandt andet også en instruktør hvis man vil tage det skridtet videre, super ide! Hele konceptet minder en del om Fitness Centre rundt om, og det er dejligt at se et sted med trampoliner i højsædet er kommert frem i Danmark, og her taler vi jo kun om aktiviteter i Odense, også i mange andre større byer er der kommer trampolin centre og det er virkeligt godt i vores øjne. Motion, morskab, fællesskab og dyrkning af specielle sportsgrene og hobby aktiviteter er lige præcis hvad man kan få disse steder!

Men selvom vi er mest til tampoliner, så findes der også andre sjove ting i Odense, såsom aktiviteter for børn i Odense, nogle få kan nævnes: Odense Zoo, Odense Legerute, et hav at legepladser rundt om i Odense osv, det er meget sin egen fantasi som sætter grænsen for hvor meget sjov man kan finde i Odense!

Aktiviteter i Odense, eller tæt på:

Desværre var denne trampolin park den eneste vi kunne finde i Odense, men heldigvis ligger der andre tæt på (alt er relativt) men de er bestemt et besøg værd, hvis man alligevel er på de kanter en dag, eller lav en hel familie tur ud af det, det er så sjovt og der er meget at snakke om bagefter, når man har besøgt et trampolin land!

Trampolincenter
Her ligger Xjump placeret

Et af de andre steder som vi besøgte var Xjump Trampolinpark, Mileparken 10, 2740 Skovlunde, som jo ligger meget tæt på centrum i København, så en lidt længere tur hvis man var på jagt efter trampolin aktivitet i Odense, men bestemt et besøg værd hvis man har lysten til det, dette sted er større, over 5500 m2 fyldt med over 250 trampoliner, imponerende setup må man sige, samme princip som Jumping Fun, og helt præcist hvilket sted som er bedst, skal vi ikke gøre os til herre over, det må en tur til stedet selv afgøre for jer, men vi kan sige at der er så mange timers sjov begge steder.

Xjump’s åbningstider er alle ugens dage fra 10 til 22, så altså rig mulighed for alle med arbejde på skæve tider, til at besøge stedet, priserne er cirka de samme, igen set sådan generelt, men nok nemmere at checke dem selv på deres hjemmeside: Xjump

Det var alt for nu om Trampolin aktiviteter i Odense, der findes mange andre trampolin parker i resten af Danmark, og vi vil helt sikkert skrive om disse på et senere tidspunkt, blandt andet kan nævnes Rush trampolin land i Århus, et sted som vi ikke har besøgt men glæder os meget til, det er et sted som kommer fra udlandet så at sige, en række af trampolin lande ejes af Rush som befinder sig i mange lande, men mere om det senere her på siden!