Nedgravning af trampolin

Nedgravning af trampolin

Ovenstående billede viser præcis hvorfor vi er tilhængere af en nedgravet trampolin kontra en traditionel trampolin!

En normal trampolin på ben kan let komme op i 3 meter i højden, den overtager næsten haven med sim bombastiske fremtoning og overskygger mange andre elementer, derfor vil vi helt sikkert anbefale en trampolin til nedgravning. Men der er flere fordel ved at have en nedgravet trampolin, det er mere sikkert, ingen stige som børnene kan komme galt afsted med, ingen fald fra 1 meters højde ned på den relativt hårde jord, samt meget nemmere adgang til trampolinen. Slut med den besværlige græsslåning under trampolinen, samt bekymringer, når det blæser kraftigt, om den flyver væk og bliver ødelagt. Et sikkert hit hos alle i husstanden samt besøgende.

Nedgraving af trampolin i praksis:

Der er flere punkter man skal tage hensyn til, samt planlægge inden man kaster sig ud i en trampolin til nedgravning, vi vil prøve at tage højde for disse og lave en liste som du kan bruge når du skal starte projektet, ingen grund til du gør alle de samme små fejl som vi gjorde med vores første nedgravede trampolin. Udskriv eventuelt denne side og brug den under planlægningen, det vil med sikkerhed gøre det hele nemmere for dig.

  • Start med at beslutte hvor stor trampolinen skal være og find de nøjagtige mål på denne, så gå ud i haven og afmærk et område i denne størrelse og se hvordan det passer ind i haven, skal den være større, eller mindre, hvor meget kommer den til at dominere haven og hvor vigtigt er det for dig, det er meget bedre at få syn for sagen på denne måde.
  • Vælg hvilken slags trampolin du vil have, skal den være rund eller firkantet. Hvilken farve vil passe bedst ind i haven, dette er meget vigtigt og kan være med til om trampolinen falder ind i haven, eller bliver et afskyeligt farve monstrum derude, husk endelig at få grønne kant beskyttere hvis muligt, disse falder helt klart bedst ind i græsplanen og ser bedst ud i denne sammenhæng.
  • Køb trampolinen, hvilket mærke det er, er ikke så vigtigt er vores mening, det vigtigste er hvor meget trampolinen kan bære, for selv om man tror det kun er børnene som vil bruge den, så ved vi af erfaring at voksne også kan finde på at tage en tur, samt skulle den gerne kunne holde til flere børn på en gang, det er jo det som gør det sjovt for ungerne. Så køb en der kan holde til mindst 130 kilo, så er man rimelig garderet, og hvis budgettet kan holde til det, så køb gerne en som kan holde til mere vægt!
  • Fysisk mærk op hvor trampolinen skal være i haven, hvis det er en rund trampolin, så sæt en skruetrækker i centrum og bind en snor i denne, lav snoren i den længden din trampolin har i radius, og marker rundt med en spray, en spray til opmærking vel at mærke, disse kan købe i de fleste byggemarkeder. Er den firkantet, så placer den med med bunden i vejret og marker rundt med sprayen om denne.
  • Grav hullet, her er det op til den enkelte og pengepungen om man selv vil grave hullet, eller få en ud med en gravemaskine til hurtigt at gøre det, samt slipper man for at fjerne alt jorden efterfølgende, men det kan let koste 2000 kroner at få hjælpe til dette, så vil man gerne have lidt motion, så gør det selv og spar de penge. Hullet skal have den dybde som står i instruktionerne til den trampolin du køber, dette er meget vigtigt for man kan ikke komme med et universalt mål på dette, det afhænger af trampolinens elasticitet, så husk endelig at følge dette mål!
  • Vandafløb, vi vil foreslå at du laver et vand afløb nede hullet, det kommer an på din haves undergrund og hvor vådt dette er, opstår der en slags sump nede under trampolinen kan denne lugte en smule med tiden, så for at være helt sikkert på dette ikke opstår, så lav et mindre hul i midten under trampolinen, feks. 50 cm i diamenter og 50 cm i dybden, fyld dette med grus og sten så vandet efter regnvejr kan løbe ned i undergrunden.
  • Det var sådan set det, nedgravning af trampolin er slet ikke så besværligt hvis man husker alle de små detaljer først, så er trampolinen klar til sjov, du har nu lavet din første nedgravet trampolin!

Kontakt os her hvis du har spørgsmål til nedgravning af trampolin.