1 meters trampolin

Indendørs trampolin

Indendørs trampolin

Ja mange ved det ikke, men der er faktisk noget som hedder en indendørs trampolin, der er faktisk flere af slagsen, og de skal da bare ind i de danske hjem, der er så mange fordele ved indendørs trampoliner og meget få ulemper, så har man ikke en i huset i dag, så er det bare med at få fat i en!

Der er selvfølgelig de åbenlyse fordele så som, at trampolinen kan benyttes selv når der er meget dårligt vejr udenfor, at man kan holde øje med børnene mens de hopper selvom man er ved noget andet inde i huset, dette er jo ikke nemt når de er udenfor. Derudover er en indendørs trampolin jo en del mindre og risikoen for skader ved sådan en er meget lille, men alligevel synes børn i mange aldre at de er mega sjove og kan hoppe på dem i lang tid. Andre fordele er at en indendørs trampolin holder nærmest for evigt, og kan let sælges når barnet bliver for stort til den, den flyver ikke væk eller bliver rusten som udendørs trampoliner, ydermere koster en indendørs trampolin kun en brøkdel af hvad en udendørs trampolin koster, det siger nærmest sig selv da den er mindre, men det er en billig måde at give sit barn mange timers sjov på. Bor man i lejlighed og ikke har en have, så er det igen oplagt med en trampolin indendørs, ikke alle har plads til en kæmpe trampolin, men derfor behøver man ikke undvære alt det sjove som trampoliner giver børn!

Det var nok om alle de åbenlyse fordele, men der er bestemt også andre, en trampolin kombinerer leg og fysisk aktivitet, det er sundt at bevæge sig, det er et faktum, og med en trampolin får man børnene til dette helt friviligt, det styrker deres muskler, giver bedre kondition, udvikler balanceevnen og sansen rigtigt meget og styrker bare generelt sit barn over en bred kam til et bedre liv senere. Start gerne fra de er helt små, des mindre børn er des nemmere har de ved at lære ting som holder ved resten af livet, blot se på de succesfulde idrætsfolk i hele Danmark, 99 procent af disse startede med at udøve sporten i en meget tidlig alder, nærmest umuligt at starte og få succes når man er oppe i alderen.

En indendørs trampolin henvender sig nok til børn op til 8-9 år, herefter vil de fleste ældre børn finde en indendørs trampolin en smule for kedelig, men er de yngre end dette så er en indendørs trampolin super til dem. Men nu hvor det ligesom er slået fast med 7 tommer søm at trampoliner er sunde, gode og sjove, så lad os kigge på nogen af de indendørs trampoliner som er på markedet.

Indendørs trampolin udvalget:

Indendørs trampolinDen første er vi helt vilde med her på siden, den er lavet så den kan benyttes af børn helt ned til 1 år, anbefalingen fra producenten er faktisk den er til børn fra 1-5 år og det er simpelhen fantastisk man kan få trampoliner som passer til helt børn i den alder, så kan man vist ikke komme tidligere igang med at udvikle sig. Den har en bøjle som børnene kan støtte sig til og på en meget sikker måde hoppe uden at komme til skade, hvis du vil give dit barn den bedste start mht. balance og sjov så skal denne trampolin være inde i huset!

Køb denne mini trampolin her

1 meters trampolinDen næste trampolin i rækken af indendørs trampoliner er en såkaldt 1 meters trampolin, denne kommer uden bøjle, så egner sig bedst til børn som selv kan holde balancen. Denne trampolin kan ikke kun benyttes af børn, men bliver også flittigt benyttet af både fodboldspillere, ski udøvere i alle former og andre atleter som får tydelig gavn af bedre balance samt bedre ben muskler! Denne 1 meters trampolin er naturligvis 1 meter i diameter, og kan holde til hele 150 KG belastning, og dette selvfølgelig fordi den ikke er dedikeret lavet til småbørn.

Køb denne 1 meters trampolin her

Gurli gris trampolin med lydDenne trampolin faldt vi lige pladask for, den er så sød og sjov for enhver lille pige eller dreng, det er en Gurli Gris trampolin som siger sjove lyde når man lander på den, den er ikke så stor så kan sagtens være på børneværelset og dit barn vil med garanti elske at hoppe på denne og få en masse god motion, ideen er sjov og godt fundet på, at kombinere en trampolin med lyde, den havde vi ikke lige tænkt på før nu! Denne trampolin kommer også med støtte håndtag så kan sagtens benyttes af børn helt ned til 1 år, måske dog med lidt hjælp.

Køb en Gurlig Gris trampolin med lyd her

Foldbar junior trampolinDenne trampolin minder om den forrige, men giver en del mere plads til lidt vildskab da denne har et fleksibelt håndtag, så barnet kan bevæge sig lidt mere under leg, den er lige til at folde sammen og gemme væk under sengen, det er ret praktisk må man sige, den kommer med sikkerhedstest og er testet på mange børn, så man behøver ikke være nervøs når junior hopper på trampolinen. På grund af det fleksible håndtag og den frihed det giver til at springe lidt mere vildt anbefales denne foldbar junior trampolin også til børn på 2 år og opad, så vil I have noget som er mega sjovt men som kan gemmes væk hvis pladsen ikke er så stor, så er denne trampolin perfekt til børneværelset.

Køb en foldbar junior trampolin her

Stor indendørs trampolin til drengeVi slutter af med denne noget større indendørs trampolin, den er smart og med sine 1,80 meter i højden kan den komme ind og stå i de fleste danske hjem, den fylder godt så man skal have en del ekstra plads for at tage den ind i huset, men til gengæld er der dømt timers sjov for børnene, den behøver såmen heller ikke komme ind i selve huset, har man en god garage er det oplagt at stille den derind, så kan ungerne bruge den selvom vejret er dårligt eller sågar om vinteren, det er dømt til at blive et hit.

Stor indendørs trampolin til pigerDen kommer i 2 farver, en til piger og en til drenge, og med sine 1,40 meter i diameter er der rigelig med plads til trampolinsjov, den anbefales til børn fra 3 år og opad for der er ingen støtte håndtag ved denne, så har du pladsen så gør dine børn glade, de vil elske dig for denne trampolin indendørs, det er 100 procent sikkert!

Køb en stor indendørs trampolin til drenge her

Køb en stor indendørs trampolin til piger her